Cautare

12574 de rezultate pentru "dr coica psd 2010" (8.71 secunde)
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... Cel mai probabil, PC si UNPR vor merge pe lista PSD. ... In actuala legislatura europeana, PSD, in alianta cu PC, a avut 12 mandate, in prezent (dupa excluderea lui Adrian Severin) avand 11 eurodeputati:
Desi PSD a reactionat imediat (prin intermediul lui Miron Mitrea, care a sustinut ca asa "se va modifica ierarhia administrativa” in sens negativ pentru "bunul mers al treburilor pe la Camera Deputatilor”), este de asteptat ca majoritatea parlamentara guvernamentala sa-si impuna vointa si in plenul Camerei - asa cum a facut-o in comisie.
Liberalii resping categoric zvonurile privind posibila sustinere a unui guvern minoritar al PNL de catre PSD. ... „Declaratiile liderilor PSD privind o posibila colaborare intre liberali si social-democrati au scopul de a crea disensiuni intre partidele Aliantei D.A.“, a afirmat joi seara intr-o emisiune televizata Calin Popescu-Tariceanu.
Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a desfasurat ieri la Sfantul Gheorghe. ... Ultimul care a mai apucat sa urce cu liftul a fost nimeni altul decat liderul PSD Mircea Geoana.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, in cursul zilei de ieri, ca si-a depus oficial dosarul de candidatura pentru sefia partidului.
Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD a desemnat cei 45 de delegati care vor participa duminica la Congresul extraordianr al partidului, precum si cei 25 de candidati la functiile de conducere din aparatul central.
Desi diversi lideri social-democrati au anuntat pe mai multe canale media posibile autosuspendari sau demisii, in caz de neasumare a raspunderii pentru usturatorul esec electoral suferit, furtuna din PSD pare sa se fi potolit fara sa "cada capete".
Sirul intanirilor din ultimele zile atat intre liberali si social-democrati, cat si intre liderii PSD si presedintele Traian Basescu alaturi de reprezentantii PD s-a blocat ieri la intalnirea pe care liderii PNL si cei ai PSD urmau sa o aiba la Vila Lac 1.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar PSD sa isi declare public sustinerea pentru Guvernul Tariceanu II.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a infirmat, ieri, speculatiile cu privire la o intrare a PSD la guvernare alaturi de PNL, considerandu-le "o intoxicare grosolana" si a precizat ca in acest moment nu exista niciun fel de discutie pe aceasta tema cu liberalii.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea,a afirmat, joi, ca va propune PSD sa conditioneze votul pentrul legea uninominalului de introducerea unor prevederi prin care si presedintii de CJ sa fie alesi prin acelasi sistem de vot, potrivit NewsIn.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Ma bucur ca apelul meu de a apleca " urechea" partidului catre voi, simpatizanti fideli, critici constructivi sau carcotasi de serviciu si, in general, oameni direct interesati de starea PSD, v-a gasit pregatiti si hotarati sa aveti un cuvant de spus despre viitorul stangii din Romania.
Analiza ISD radiografiaza competitia electorala, concluzia fiind ca o serie de greseli strategice ale PSD, ale echipei de campanie si ale presedintelui partidului, Mircea Geoana, au dus la pierderea strategica a competitiei electorale.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
google-analytics.com